Ostin juhannukseksi Me Naiset -lehden, jossa oli vähintäänkin epäilyttävä artikkeli sinkkumiesten treffiresepteistä. Tämä resepti olikin niin mainio, että soisin kesäkollin pääsevän treffeille monta kertaa kesän aikana.
Grillattu karitsan paahtopaisti yrttikermaviilikastikkeen kanssa oli napakymppi ja maistui seuraavana päivänä kylmänäkin.
Grillattu karitsan paahtopaisti
4 karitsan paahtopaistia
2 tl (meri)suolaa
roseepippuria
mustapippuria
Ota paahtopaistit huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Rouhi paahtopaisteille suolaa ja pippuria, grillaa kuumalla lämmöllä hyvä paistopinta ja kypsennä loppuun matalammalla lämmöllä. Käytä lihalämpömittaria ja kypsennä 60-65 asteeseen.
Yrttikermaviilikastike
½ dl tuoretta persiljasilppua
½ dl tuoretta ruohosipulisilppua
1 tlk kermaviiliä
½ tl suolaa
½ sitruunan mehu
2 tl valkoviinietikkaa
mustapippuria myllystä
ripaus sokeria
Sekoita kaikki aineen ja anna maustua hetken.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti