sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Ruokaa verkkokaupasta ja litteitä persikoita perinteisestä kaupasta

Olen pitkään haaveillut maitokassien tilaamisesta verkosta, sillä ipanoiden kanssa viikkoruokaostosten tekeminen ei ole pelkästään kivaa. Ongelma on, ettei pienempää kauppa-apulaista voi vielä lahjoa, eikä kaupoissa ole autokärryjä kahdelle pikkukuskille. Ja onhan siinä muutama muukin heikkous, kuten kaupan koko, ostosten koko, veljen naama, äidin naama...

Perjantaina silmääni pisti K-citymarketin ruuan verkkokaupan toimitustarjous pääkaupunkiseudulla, yli 120€ ostokset toimitaan ilman toimituskuluja kesän ajan. Siitä vain sitten näpyttelemään ja seuraavana aamuna paku kurvasi pihaan. Ainakin näin ensi toimituksella kaikki oli priimaa ja päiväykset hyvät. Tomaatit tosin olivat sellaisen nyrkin kokoisia.

No hedelmät kävin kuitenkin hakemassa ihan itse, sillä näitä ihania litteitä persikoita ei verkkokaupassa ollut. Kannattaa napata näitä ihania hedelmiä ostoskärryyyn, sillä maku on ihan mahtava! Olen nähnyt hedelmiä myytävän litteän-, donitsi ja paraguayo (vai miten se olikaan) persikan nimellä. Rakkaalla lapsella on tässäkin tapauksessa monta nimeä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti