Kiitosta taas!
Kasvis-makkarapata
(noin neljälle)
4 mausteista makkaraa
2 sipulia
1/2 purjosipulia
2 valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
1 punainen paprika
1 parsakaali
200 g herkkusieniä
2 purkkia tomaattimurskaa
2 tl hunajaa
1 laakerinlehti
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
Pilko sipuli ja purjo suht reilulla kädellä. Silppua valkosipuli.
Kuullota sipuleita pannulla öljyssä viitisen minuuttia. Pilko sillä
aikaa paprika ja lisää se pannulle. Paloittele makkara ja lisää sekin
pannulle. Puhdista herkkusienet ja paloittele tarvittaessa suurimmat.
Lisää herkkusienet pannulle. Lisää tomaattimurska, hunaja ja laakerin
lehti. Paloittele parsakaali ja lisää palat pannulle. Anna kiehua
kevyesti muutamia minuutteja. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile
keitetyn pastan tai riisin kanssa.
Lisää padan päälle vielä parmesaania.
No ole hyvä vaan. Ja eikö ollutkin ihanaa? Tykkään kovasti ratatouillesta, mutta se on hitusen ohutta meikäläisen ruokahaluun nähdeen. Tää on vähän sinne päin, mutta vähän ruokaisampaa;o)
VastaaPoistaTää oli niin hyvää. Emmin tehdässäni, että mahtaako maku olla valju, kun mausteita oli vähäisesti, mutta eikö mitä. Murskakin oli sitä Muttia ;)
Poista