perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kun äiti irrottelemaan lähti

Tämä mamma se kävi tänään ulkona."Radalla". Irroittelemassa. 
Ulkona kahvilla ja tapaamassa ystäviä. 
Eksoottisesti Messukeskuksessa Kevätpuutarhamessuilla! Ipanat olivat hoidossa pitkästä aikaa. Huono omatunto alkoi jo siinä vaiheessa, kun pienempi napero parahti mahdottomaan parkuun nähdessään hoitotädin eli veljensä kummitädin. Mutta enhän minä ole korvaamaton, olivat pärjänneet mainiosti.

Lavankauluksia oli hyödynnetty useissa esillepanoissa, samoin kuin vanhoja puulaatikoita, jotka ovat kyllä ihan ryöstöhintaisia.Suloisia värejä ja esillepanoja.


Mukaan tarttui erikoispelargonia taimia ja kesäkukkien ostolistalle pinkki ruusubegonia. Kotimaisena tietty.


Ja kun sielu on tyytyväinen tarvitsee ruumis ravintoa.


7 kommenttia:

 1. Mä en nähnyt näistä puoliakaan:D

  Oli kyllä ihana tavata, vaikkakin ihan liian pikaisesti. Kesällä sitten suklaamintun äärellä:) Pikkumies muuten nukahti heti, kun päästiin Messukeskuksen ovista ulos. Meidän maalaispoika. Ens kerralla tämäkin mamma irottelee messuilla ILMAN lapsia...Ja ehtii ehkä napsasta edes yhden kuvan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää odotellessa! =)

   Joo kyllä hälinä kävi kaupunkilaistuneen maalaisenkin korviin, saati sitten pikkuisen maalaismiehen.

   Tehdään ensi vuonna niin, että mennään aamusta ja kuvataan ensin. Sitten kamera pois ja ostokset. Oli ihan tuhoon tuomittu ajatus kanniskella ostoskasseja ja "pokkaria" ja yrittää kuvata yhdellä kädellä. Sainkin kotona Valokuvaajalta palautetta, että "siis miten sä näitä kuvia oot ottanut..."

   Poista
 2. Tosi kauniita ja värikkäitä kuvia. Täytyykin alkaa suunnittelemaan omaa kesäparveketta, ainakin paljon kukkia ja yrttejä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, jos parvekkeesi on lasitettu niin sinnehän voisi jo laittaa vaikkas mitä! Minä joudun odottamaan sään lämpenemistä edelleen, voi miten pitkä odottavan aika onkaan.

   Messut lievittivät kyllä värien nälkäistä, harmi vain että valokuvaaminen jäi tosiaan aika vähällä.

   Poista
 3. Oi, kun ihania kuvia! En meinaa millään maltta odottaa että pääsee upottamaan kätensä tuonne kukkapenkkien multaan, kunhan vaan tulevat esille nietosten alta.
  Ostosreissua vankilalle odotellen... :)

  T.Hoitotäti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jippii! Täähän alkaa näyttää jo siltä, että muuttuis vielä kesäksi =)

   Poista