maanantai 3. syyskuuta 2012

Pestokanaa ja vihanneksia

Perheemme on nykyään nelihenkinen, saimme toisen pienen ja ihanan prinssin pari viikkoa sitten, joten keittiössä olen vieraillut vain satunnaisesti. Tässä kuitenkin reseptilöytö jo edesmenneestä Voisilmäpeliä-blogista. Ihanaa ruokaa, joka valmistuu nopsaan. Suosittelen!



 

Pestokanaa ja vihanneksia

4 kanan rintafilettä
2 paprika
1 kesäkurpitsa
n. 30 kirsikkatomaattia
6 rkl pestoa
4 rkl sitruunamehua
suolaa
rouhittua mustapippuria
kourallinen auringonkukansiemeniä
paistamiseen oliiviöljyä

Leikkele paprika ja kesäkurpitsa reiluiksi paloiksi, kirsikkatomaatit voit halkaista kahtia tai jättää kokonaisiksi. Kypsennä ensin kanat pannulla oliiviöljyssä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää sen jälkeen pannulle kasvikset ja auringonkukansiemenet ja paistele hetki. Mausta sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja pestolla. Anna muhia kunnes kana ja kasvikset tuntuvat sopivan kypsiltä, mutteivät vielä mössöisiltä.

3 kommenttia:

  1. Oletko sä ihan oikeasti jo ehtinyt lieden ääreen?? Näitä nopeita ohjeita saa postata mielin määrin, itse pelkään kohta siirtyväni mikrolinjalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakostakin vähän, hermo nimittäin kiristyy äärimmilleen nälkäisenä. Ja siinä se hermo vasta kiristyykin, kun neuvoo miestä kauhan varteen.

      Keskittymiskykykin on aika heikko, kuten tuosta copyright-tekstistäkin voi arvata ;)

      Poista