lauantai 14. heinäkuuta 2012

Mansikoita ja mascarponevaahtoa

Olen pakon sanelemalla dietillä, jolla sokerit on karsittu minimiin. Sinänsä terveellistä, mutta melkoisen tylsää eloa siis. Sallin kuitenkin mielenterveyden säilyttämisen nimissä pienet herkutteluhetket silloin tällöin. Toistan itseäni jälleen kerran, kun ihmettelen kuinka vähillä aineksilla ja vaivalla voikaan saada jotakin näin hyvää aikaan. Jos haluatte tarjota jotakin astetta fiiinimpää, mutta lähes yhtä helppoa kuin vaniljajädeä ja mansikoita niin tehkää tätä!
Mansikoita ja mascarponevaahtoa
ohje K-Ruokapirkka


Mascarponevaahto:
200g marcasponea
2 dl vispikermaa
80 g tomusokeria
ripaus vaniljasokeria

Vaahdota kaikki ainekset kierrevatkaimella. Mascarpone vaahtoutuu nopeasti, varo vatkaamasta liikaa.

Lado mansikat ja mascarponevaahto jälkiruokamaljoihin.

1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista