maanantai 7. toukokuuta 2012

Supersimppelit suklaa-banaanimuffinssit

"Yllättävä" häkkikanalakielto on tyhjentänyt lähikauppamme kananmunista, mutta eipä hätää, sillä Lämmöllä tehtyä -blogin Maija on vinkannut useista munattomista leivonnaisista. Ylikypsä banaani pääsi kuin pääsikin leivonnaisen osaseksi, vieläpä supersimppelillä ja nopealla reseptillä. Tällä ohjeella voisi mökilläkin päästä pitkälle, sillä puukauhaa ja kulhoa kummempia varusteita ei uunin lisäksi tarvita. Kuorrute on sekoitettu tuorejuustosta, voista, kaakaojauheesta ja tomusokerista.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Suklaa-banaanimuffinssit 
Ohje muokaten Myllyn Parhaan
 
12 kpl 
 
3,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
2 dl sokeria
2,5 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
100 g voita tai margariinia sulatettuna
1 dl banaanisosetta
2 dl kermaa

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet varovasti sekoittaen, kerma viimeiseksi. Sekoita taikinaa vain sen verran, että kaikki aineet ovat tasaisesti sekaisin. Kaada taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa n. 15-20 minuuttia.

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää! Ja ne mustuneet banaanit sopivat kyllä yllättävän moneen:)

    VastaaPoista