Meillä on aika ajoin kaapissa juustonkannikoita, jotka ovat niin pieniä taikka kuivia ettei niitä saa ruokiin raastettua. Ystävämme herttainen äiti Pelkosenniemeltä kertoi tämän mainion konstin, jolla kannikat saavat uuden elämän ja flunssapöpökin häädön, jos valkosipulin määrässä ei säästele. Tässäkin pätee se sanonta yksinkertaisesta ja hyvästä.
Juusto-valkosipulilevite
juuston kannikoita (esim. fetaa, mustaleimaa ja edamia)
valkosipulinkynsiä niin monta kuin luonto sietää
(vihreitä kivettömiä oliiveja, jos purkki sattuu olemaam auki)
kylmäpuristettua oliiviöljyä
Aja seos tahnaksi, lisää öljyä niin paljon, että seoksesta tulee levittyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti