torstai 11. elokuuta 2011

Sitruunainen broileripasta

Pastaruokien suosikkini on pasta kirpeässä sitruunakastikkeessa. Sitruunaa pitää minun makuuni olla reilusti eli muutaman kappaleen verran. Jos hapan hirvittää kannattaa aloittaa yhdellä.
















Sitruunainen broileripasta


n. 500 g broilerin leikkeitä
½-1 sitruunan mehu
suolaa 
pippuria

Kastike:
1 hyvin pestyn (luomu)sitruunan kuori raasteena
voita
1 kanaliemikuutio
2 dl ruokakermaa
½-1 sitruunan mehu
reilu kourallinen raastettua parmesaania
loraus konjakkia
suolaa 

vettä
spaghettia
suolaa
kesäkurpitsaa pieninä kuutioina

Marinoi muutaman tunnin ajan broileria sitruunan mehussa.

Kuullota sitruunankuoriraastetta hetki voissa, lisää kanaliemikuutio, kerma, sitruunan mehu ja kiehauta. Viimeistele kastike parmesaanilla ja konjakilla. Suolaa makusi mukaan.

Lisää kiehuvaan veteen spaghetti ja suola sekä keittämisen loppupuolella kesäkurpitsakuutiot. Paista pastan keittämisen aika broilerit pannulla, suolaa ja pippuroi. Valuta pasta ja kesäkurpitsa ja sekoita kastike pastan joukkoon. Lisää broileri pastan päälle ja raasta päälle parmesania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti