Perjantaisin syödään jotain hyvää ja ei niin terveellistä. Toukokuussa perjantaimättö on itseoikeutetusti parsa. Tämä parsaherkku löytyi Pastanjauhajilta.
Pekonia ja parsaa
nippu parsaa
1 pkt pekonia
nippu hienonnettua persiljaa
nippu hienonnettua ruohosipulia
2 keitettyä kananmunaa
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1 dl rypsiöljyä
2 rkl balsamicoa
suolaa, pippuria
nippu hienonnettua ruohosipulia
2 keitettyä kananmunaa
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1 dl rypsiöljyä
2 rkl balsamicoa
suolaa, pippuria
Leikkaa parsan puumainen osa pois (tyvessä oleva kuivunut osa, sama logiikka kuin leikkokukkiin uusi imupinta ;)) ja kuori parsat. Keitä vihreitä parsoja n. 8 minuuttia, valkoisia 10 minuuttia, jos parsat ovat paksuja, lisää keittoaikaa. Ruskista pekoni, keitä kananmunat. Soseuta yrtit, mausteet ja öljy. Kokoa annos.
Hienoja kuvia ! vielä ku ois lisäsalama tai jopa rengassalama. t:Arska
VastaaPoistaTimppa teki tuota meille eilisiltana. Oli tosi hyvää, nam! :)
VastaaPoistat. Kirsi
Arska, pitää laittaa kalustovastaavalle tilausta menemään!
VastaaPoistaKirsi, mukava että blogini on saanut uusia lukijoita ja hauskaa, että parsamättö oli teidänkin mieleen =)