maanantai 2. toukokuuta 2011

Parsaperjantai

Perjantaisin syödään jotain hyvää ja ei niin terveellistä. Toukokuussa perjantaimättö on itseoikeutetusti parsa. Tämä parsaherkku löytyi Pastanjauhajilta




Pekonia ja parsaa

nippu parsaa
1 pkt pekonia
nippu hienonnettua persiljaa
nippu hienonnettua ruohosipulia
2 keitettyä kananmunaa
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1 dl rypsiöljyä
2 rkl balsamicoa
suolaa, pippuria

Leikkaa parsan puumainen osa pois (tyvessä oleva kuivunut osa, sama logiikka kuin leikkokukkiin uusi imupinta ;)) ja kuori parsat. Keitä vihreitä parsoja n. 8 minuuttia, valkoisia 10 minuuttia, jos parsat ovat paksuja, lisää keittoaikaa. Ruskista pekoni, keitä kananmunat. Soseuta yrtit, mausteet ja öljy. Kokoa annos.

3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ! vielä ku ois lisäsalama tai jopa rengassalama. t:Arska

    VastaaPoista
  2. Timppa teki tuota meille eilisiltana. Oli tosi hyvää, nam! :)
    t. Kirsi

    VastaaPoista
  3. Arska, pitää laittaa kalustovastaavalle tilausta menemään!

    Kirsi, mukava että blogini on saanut uusia lukijoita ja hauskaa, että parsamättö oli teidänkin mieleen =)

    VastaaPoista