maanantai 30. toukokuuta 2011

Parsaa ja kylmäsavulohta

Vielä kerran parsasta, toivottavasti ette ole kovin kyllästyneitä. Hesarin ohjeella syntyy helppo ja nopea alkuruoka tai välipala parsasta ja kylmäsavulohesta. Erityisesti kastike toimi.




























Parsaa ja kylmäsavulohta 

1-2 nippua valkoista tai vihreää parsaa
4 kylmäsavulohiviipaletta

Kastike:
1 tlk ranskankermaa (150 g)
1 rkl sitruunamehua
1 rkl pieniä kapriksia
2 tl sokeria
2-3 tl dijonsinappia
mustapippuria myllystä
1 rkl hienonnettua ruohosipulia

Esikäsittele ja kypsennä parsa. Sekoita kastike. Tarkista maku. Valuta kypsä parsa hyvin ja asettele lautasille. Laita päälle kylmäsavulohiviipaleet ja viereen kastiketta. Ripota kastikkeen päälle ruohosipulisilppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti