Vielä kerran parsasta, toivottavasti ette ole kovin kyllästyneitä. Hesarin ohjeella syntyy helppo ja nopea alkuruoka tai välipala parsasta ja kylmäsavulohesta. Erityisesti kastike toimi.
Parsaa ja kylmäsavulohta
1-2 nippua valkoista tai vihreää parsaa
4 kylmäsavulohiviipaletta
Kastike:
1 tlk ranskankermaa (150 g)
1 rkl sitruunamehua
1 rkl pieniä kapriksia
2 tl sokeria
2-3 tl dijonsinappia
mustapippuria myllystä
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
Esikäsittele ja kypsennä parsa. Sekoita kastike. Tarkista maku. Valuta kypsä parsa hyvin ja asettele lautasille. Laita päälle kylmäsavulohiviipaleet ja viereen kastiketta. Ripota kastikkeen päälle ruohosipulisilppua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti