maanantai 16. toukokuuta 2011

Avokado-katkarapusalaatti

Pikkuprinssi on ensimmäistä kertaa kipeänä ja äiti luonnollisesti poikki. Pikapäikkäreiden aikaan ei kummoisia ehdi laittamaan, eikä kauppaankaan lähdetä. Valkoisen balsamicopullon kyljestä bongasin salaattiohjeen, johon sattumoisin kaapissa oli aineetkin. Hyvää ja niin kevyttä, että jälkkäriksi voi syödä esim. suklaata.

Avokadon ja kylmäpuristetun rypsiöljyn hyvistä rasvahapoista tekisi mieleni keuhkota, mutta pakottavista syistä joudutte lukemaan niistä vasta joskus myöhemmin...




















Avokado-katkarapusalaatti

n. 4 hengelle

Salaattia
2 avokadoa
200g katkarapuja
4 rkl paahdettuja pinjansiemeniä tai auringonkukansiemeniä
parmesaanilastuja
4 rkl oliiviöljyä tai rypsiöljyä
2 rkl valkoista balsamicoa
rouhittua mustapippuria

Sulata katkiset. Halkaise ja kuori avokadot. Poista kivi ja viipaloi hedelmäliha. Sekoita öljy, balsamico ja pippuri. Kokoa salaatti ja pirskottele päälle kastike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti